Feestjaar 300-jarig bestaan kerkgebouw – Boekpresentatie ‘De kleine kathedraal – 300 jaar Sint Augustinus in het Haags Hofkwartier’

Dit jaar 2022 -2023 staan wij stil bij het feit dat 300 jaar geleden de schuilkerk in gebruik is genomen.

Het kerkbestuur is verheugd dat in dit jaar de boekpresentatie over de boeiende geschiedenis van de schuilkerk geschreven door drs. Wietse van der Velde zal plaatsvinden. De titel van dit bijzonder artistiek vormgegeven boek is:

DE KLEINE KATHEDRAAL – 300 jaar Sint Augustinus in het Haags Hofkwartier

Deze titel verwijst naar een brief van een Fransman die in 1722 aan een vriend schreef dat in ‘s-Gravenhage ‘de kleine kathedraal’ bijna afgebouwd was. Hij doelde op de unieke bouwstijl van het kerkgebouw waar dit boek over gaat.

De presentatie zal op 15 oktober a.s. om 14.00 uur plaatsvinden in het kerkgebouw. Aansluitend vindt er vanaf ongeveer 15.30 uur een receptie plaats in de Ceciliakamer.

Het kerkbestuur nodigt u van harte uit om deze boekpresentatie bij te wonen. U kunt zich voor 8 oktober aanmelden per mail (secretaris@denhaag.okkn.nl) voor de boekpresentatie en de receptie. Het is mogelijk om bij uw aanmelding het boek te bestellen. Dan ligt dit op 15 oktober voor u klaar. De prijs van het boek is € 28,85.